24 Ağustos 2009 Pazartesi

Güzel bir kadın gördüm sanki


İ
brahim blogları şaşırdı galiba. Ramazan başına vurdu demeden önce lütfen bu yazıyı sonuna kadar okuyun efendim. Biliyorsunuz size güzel insanlardan bahsetmiştim. Hani görünce keyif aldığınız, sohbeti yüreğinizi doyuran.

İşte ben fazla TV izlemediğimden olsa gerek hanımefendiyi gözden kaçırmışım. Aslında konu tabi ki benim Tv izlememem değil, kendisi hakkında bilgi sahibi olmadığım için duyduğum mahcubiyet. Oysa hakkında oldukça çok kaynak ve bilgi var.

Dün gece Tv1 de izledim tasavvuf hocası da olan Cemalnur SARGUT hanımefendi'yi. Sohbeti yüreğimi ferahlattı. Tebessümü yüreğinin güzelliğini yansıtıyor gibi geldi.

Özellikle ortalıkta sahte şeyhlerin, hurafecilerin cirit attığı günlerde bunalan kardeşler bu hanımefendiyi okusunlar ama daha ötesinde dinlesinler, mümkünse yakından görüp sohbetinde bulunsunlar istedim...

Buyrun:

Cemalnur SARGUT

Cemalnur Hoca'mızı anlatmak için sadece şunu yazmak yetecekti aslında. O hiç olma gayreti içindedir, yaşanır fakat anlatılamaz. Kendisi her nekadar sadece ve sadece Allah'ın bendesi olarak anılmak istese de ..... (devamı için tıklayınız)

2 yorum:

pabuç dedi ki...

Cemal Nur hanım 1 yıldır Cuma günleri TRT1 de sabah programında konuk oluyordu ve sohbet ediyordu..Onun en büyük özelliği yaşadıklarını anlatması bi diğer tabirle samimi olmasıdır..Onu tanımış olmanız ne güzel..Hep iyilerle karşılaştırsın Rabbim..Sağlıcakla kalın..

KYBELE F dedi ki...

Tanıştığımıza memnun olacağım hissediyorum ...(bu güzel kadınla);)